Huiskamervoorstelling

"Dood! Normaal?"

"Iedereen heeft wel eens een naaste verloren. Ik moet het doen zonder 4 grootouders, diverse ooms en tantes, een paar collega's, mijn stiefmoeder en vooral mijn moeder en mijn jongste zus."

Henk Bodegraven is al jaren verbonden aan het uitvaartwezen. Begonnen als drager, daarna mortuariummedewerker en dan nu als uitvaartbegeleider.

Hij heeft echt alles al meegemaakt in zijn werkzame leven. Hij is geraakt geweest, ontroerd, verontwaardigd, boos en heeft vooral heel veel teksten onder ogen gekregen. Teksten van hoop, van troost, van verbondenheid en teksten die een handreiking kunnen zijn voor de achterblijvers.

Maar het meest aangrijpende blijft toch wel de dood van een kind… 

Peter Stax kruipt in de huid van Henk Bodegraven en speelt, in de intimiteit van uw huiskamer, of klein theater, verhalen rond de dood. Met minimale middelen geeft hij een optimaal effect. U zult aan zijn lippen hangen en net als vroeger als een kind huiveren en ook troost vinden bij de schat aan verhalen van over de hele wereld, maar vooral dat ene persoonlijke verhaal zal u bijblijven… 

Duur van de voorstelling: 45 minuten. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar

http://huiskameroptredens.nl/overzicht/browse-categorieen/?category_id=4/verhalen/

Facebook LinkedIn share